Hlavní obsah

Když úřaduje fyzika. Baseballista na pálce měl pořádnou smůlu

Soul/Praha

To se jen tak nevidí. Baseballista Park Byung-ho měl během přípravného utkání na nejvyšší jihokorejskou ligu mezi Heroes a SK Wyverns pořádný pech. Třiatřicetiletý bývalý vnitřní polař americké MLB si připsal na pálce velmi kuriozní start. Co se mu přihodilo? Na jeho nepovedený odpal se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Baseballista Park Byung-ho měl na pálce nečekaného protivníka, vyautovala ho rotace balónu.Video: sntv

 
Článek

Třiatřicetiletý Park Byung-ho v minulosti oblékal dres Minnesoty Twins. Teď rodák ze Soulu válí za domovský Kiwoom Heroes. V přípravném utkání proti SK Wyverns si na pálce připsal aut, který se jen tak nevidí.

Park trefil zpomalený nadhoz špičkou pálky a míč zamířil zcela jasně mimo výseč. Situace vypadala na jasný foul ball a zkušený baseballista se ani neobtěžoval vydat směrem na první metu, jenže pak se stalo něco neočekávatelného.

Balón měl tak intenzivní rotaci, že po dopadu na zem nabral nečekaný směr a zamířil přímo do hřiště. Nemohlo tak přijít nic jiného než velice snadný aut na první metě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.