Hlavní obsah

Tragická tečka za záhadným zmizením. Tělo ostrovního esa nalezeno v lese nedaleko domu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho zmizení před více než rokem spustilo rozsáhlé pátrání. Čtrnáct dlouhých měsíců nevěděla rodina a přátelé ragbyové hvězdy Bryna Hargreavese, co se s hráčem ostrovní Super League stalo. Nyní přichází smutná zpráva, jeho bratr na sociálních sítích potvrdil nejhorší obavy. Tělo sedmatřicetiletého Brita bylo nalezeno v lesích nedaleko jeho zámořského domu v Západní Virginii.

Foto: Profimedia.cz

Bryn Hargreaves na archivním snímku z roku 2011.

Článek

Hargreaves se do USA přestěhoval přibližně před deseti lety poté, co uzavřel svou úspěšnou ragbyovou kariéru. Pohřešován byl od loňského ledna.

Pátrání po bývalém hráči St Helens a Bradford Bulls bylo neúspěšné. Rodina se obrátila na soukromého detektiva, ale ani ten nedokázal případ záhadného zmizení vyřešit.

Až nyní přišla smutná zpráva, kterou na sociálních sítích zveřejnil Hargreavesův bratr Gareth. „S neuvěřitelným smutkem jsme Bryna konečně našli," napsal zdrcený sourozenec s tím, že rodina stále neví, co se po zmizení bratra odehrálo.

„Bryn byl extrémně oblíbený a respektovaný svými týmovými spoluhráči a všemi, kdo byli v klubu během čtyř sezon, které u nás působil v letech 2007 až 2010," vyjádřil se k tragické události předseda St Helens RFC Eamonn McManus.

Vítěz Challenge Cupu z roku 2008 se do USA přestěhoval se svou ženou. V roce 2020 se pár rozvedl. Hargreaves se v zámoří živil prací v ropném a plynárenském průmyslu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.