Hlavní obsah

Zbláznil se? Šílenec napadl protihráče baseballovou pálkou a odstartoval hromadnou bitku

Vyhrocenou šarvátku nabídl nedávný duel mexické baseballové ligy mezi týmy Toros de Tijuana a Rieleros de Aguascalientes v Tijuaně. Catcher domácího celku Gabriel Gutierrez schytal v 8. inningu při startu na pálce ránu míčem. Trefu balónem od nadhazovače hostů nesl tak těžce, že se jako smyslů zbavený rozběhl směrem ke kopci a po soupeři hodil pálku. Incident pak vyústil v hromadnou bitku obou mužstev.

Foto: @AYMSports, Twitter

Baseballista Gabriel Gutierrez hází pálku po nadhazovači Brandonovi Quinterovi v utkání mexické ligy.

Článek

Domácí baseballisté měli dohrávku 8. směny a vedli o dva body. Za stavu dva outy šel na pálku catcher domácích Gutierrez. Nadhazovač hostujících Rieleros Brandon Quintero mu ale šanci na odpal nenabídl, místo toho ho trefil rychlým míčem do ramene.

Gutierrezovi rána vůbec nezachutnala, ihned vyrazil směrem k nadhazovacímu kopci a vší silou mrštil po Quinterovi pálkou. O chvilku později letěla stejným směrem i helma. To už na hřiště běželi hráči obou týmů a strhla se velká strkanice.

Rozhodčí nakonec vyloučili ze zápasu tři hráče. Hvězda domácích Leandro Castro médiím přiznal, že mezi oběma celky panuje dlouhodobější nevraživost kvůli incidentům z předešlých duelů.

Reklama