Hlavní obsah

Blamáž, zuří fandové! Sociální sítě zavalila vlna nespokojenosti

Nový tým seriálu formule 1 Alpine, nástupce Renaultu, způsobil mezi svými vlastními fanoušky velkou frustraci z neúspěšné online prezentace vozu pro nadcházející sezonu. Špatná kvalita živého přenosu s trhanými obrázky a opakující se problémy s připojením narušily úterní představení vozu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Prezentace nového monopostu týmu Alpine v MS formule 1Video: SNTV

 
Článek

Dali si takovou práci, aby nového dravce představili v co nejlepším světle. Výpadky během internetové prezentace jim ovšem radost pokazily.

S vozem A521 budou letos jezdit Španěl Fernando Alonso a Francouz Esteban Ocon.

„Jeho zbarvení hrdě reprezentuje barvy francouzské a britské vlajky, stejně jako proslulé a historické závodní barvy Alpine - modrá, bílá a červená," pyšní se tým.

Foto: Jennifer Lorenzini, Reuters

Fernando Alonso

Velký den ovšem skončil blamáží. Sociální sítě jsou plné kritiky dopálených fanoušků.

Hvězdou stáje je pochopitelně Alonso. Dvojnásobný mistr světa se do královské kategorie motoristického sportu vrací po dvouleté pauze. Aktuálně se stále zotavuje po operaci čelisti ve Švýcarsku, kde ho při jízdě na kole srazilo auto. Prezentace vozu se tak nemohl zúčastnit.

Monopost každopádně vypadá úplně jinak než loni. Starý Renault tradičně drandil na závodních tratích po celém světě ve firemních barvách černé a žluté. Alpine je francouzská značka sportovních vozů, která je součástí Renaultu od 70. let.

Reklama

Související témata: