Hlavní obsah

Sainz se po operaci slepého střeva v Melbourne vrátí do kokpitu Ferrari

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pilot Ferrari Carlos Sainz se po operaci slepého střeva chystá vrátit do seriálu mistrovství světa formule 1 už tento víkend v Austrálii. Italská stáj oznámila, že španělský jezdec už se v Melbourne připravuje, a očekává, že bude v neděli v Grand Prix závodit.

Foto: Hamad I Mohammed, Reuters

Pilot Ferrari Carlos Sainz Jr. se po operaci slepého střeva chystá vrátit do seriálu mistrovství světa formule 1 .

Článek

Sainz obsadil v úvodní Velké ceně sezony v Bahrajnu třetí místo. Před druhým závodem v Saúdské Arábii se u něho ale objevily zdravotní problémy a musel na operaci se slepým střevem. Nyní v Albert Parku se do kokpitu vrátí.

„Carlos je tady v Melbourne už dva dny a je v pořádku. Očekáváme, že bude závodit,“ uvedl mluvčí Ferrari na adresu Sainze, jenž po sezoně ze stáje odejde, aby uvolnil místo sedminásobnému šampionovi Lewisi Hamiltonovi.

V týmu Ferrari Sainze na okruhu v Džiddě výtečně zastoupil osmnáctiletý Oliver Bearman. Talentovaný britský mladík při debutu v závodě F1 dojel po startu z jedenácté příčky na bodovaném sedmém místě.

Reklama

Související témata: