Hlavní obsah

Freestylové Gladiators Games se v sobotu v Praze neuskuteční

Jubilejní 20. ročník exhibičního závodu ve freestyle motokrosu FMX Gladiators Games byl již podruhé přeložen. Oblíbená akce v O2 areně se měla konat v sobotu, organizátoři se ale rozhodli ji po nových vládních opatřeních souvisejících s pandemií koronaviru přeložit na květen 2022.

Foto: archiv Pravo, Právo

Ilustrační foto

Článek

"Nařízení vlády omezující účast na hromadných akcích pouze pro očkované a ty, kteří prodělali covid, přišla těsně před FMX Gladiator Games 2021. Během několika posledních hodin dostáváme stovky zpráv, e-mailů a telefonátů s dotazy, co se bude dít...Jistě chápete, že není v našich silách uspořádat akci tak, aby se mohli účastnit i ti, kteří aktuální podmínky nesplňují," uvedl hlavní organizátor Marek Rejman v prohlášení. Konstatoval, že s ohledem na krátkou dobu do plánovaného termínu akce se fanoušci nemohou ani stihnout nechat očkovat.

Nový termín Gladiators Games organizátoři stanovili na 28. květen. "Vládní nařízení platí do konce února 2022, přičemž nikdo neví, co se stane v příštích několika dnech ve smyslu dalšího zpřísňování opatření. Proto jsme se rozhodli, že akci přesuneme na termín, který považujeme za nízkorizikový s ohledem na vládní opatření," vysvětlil Rajman.

Reklama