Hlavní obsah

Nejkrásnější modelka na světě v Brně oslňovala v nadupaném kabrioletu

Jedna z nejkrásnějších dívek v Česku se po roce znovu posadila vedle Jiřího Mičánka jr. do auta. Před rokem v závodním Huracánu křičela „Cos mi to udělal?“. Letos si Natálie Kočendová jízdu v horké novince od Mercedesu – kabrioletu SL63 AMG na Masarykově okruhu užila.

Foto: Buggyra media

Misska Natálie Kočendová v závodnickém overalu.

Článek
Fotogalerie

Čerstvá držitelka prestižního titulu Top Model of the World, jeden z nejrychlejších českých okruhových pilotů a možná úplně nejrychlejší kabriolet v Česku. To jsou aktéři projížďky po Masarykově okruhu.

„S Natálií jsme se loni potkali v Mostě, tak jsem ji teď musel pozvat i k nám do Brna," říká s úsměvem Jiří Mičánek, který v Brně šéfoval flotile tří Lamborghini Huracán, které kralovaly víkendovému finále středoevropského zónového mistrovství FIA CEZ. V mezičase si ale našel čas svézt Natálii Kočendovou, která letos v březnu ovládla prestižní soutěž Top Model of the World.

Adrenalinový relax Miss České republiky 2020 Natálie KočendovéVideo: Buggyra

„Tentokrát to nešlo v Lamborghini, protože jsme měli všechna tři auta nasazená do závodů, ale jako náhradu jsme si vzali úplně nový kabriolet Mercedes-Benz SL63 AMG. Mám v Brně po okruhu najeté možná desítky tisíc kilometrů, ale v kabrioletu jsem po něm jel poprvé i já," popisuje Jiří Mičánek. A premiéra na okruhu to byla i pro vrcholnou verzi nového kabrioletu od Mercedesu.

Pro modelku a finalistku Miss Czech Republic 2020 letos šlo o něco méně extrémní zážitek. I když kvůli absenci střechy byl dojem z rychlosti možná větší než v uzavřeném autě. „Svézt se kabrioletem by měla být romantika, ale vyhlídkovou jízdu jsme rozhodně neměli," směje se dvaadvacetiletá modelka.

Reklama