Hlavní obsah

Tragédie ve formuli 1! Ředitelka závodního okruhu byla zavražděna vlastním manželem

Lucembursko

Světem formule 1 otřásla tragická událost. Ředitelka slavného závodního okruhu Spa-Francorchamps, kde se jezdí Velká cena Belgie, Nathalie Mailletová byla zavražděna vlastním mužem. Okolí po ní začalo pátrat poté, co se nedostavila na okruh, kde se v neděli měly konat závody rallye. Byla nalezena mrtvá společně se svou kamarádkou.

Foto: @FemalesinMSport, Twitter

Nathalie Mailletová

Článek

Mailletová se měla v neděli zúčastnit závodu, jenže se na belgický závodní okruh nedostavila a nebyla nikde k zastižení. Nedlouho poté byla nalezena mrtvá ve svém domě v Lucembursku. Kromě ní našla policie na místě tělo ještě další ženy a muže. Se zastřelenou ženou měla mít údajně Mailletová milostný poměr.

Její manžel zřejmě tuto situaci neunesl a obě ženy zavraždil. Poté sám spáchal sebevraždu. Lítost nad ztrátou Mailletové vyjadřují jak přátelé, tak závodníci a spolupracovníci.

„S velkým smutkem jsme přijali zprávu o smrti generální ředitelky Nathalie Mailletové. V tento velmi smutný den si celý personál přeje vyjádřit upřímnou soustrast rodině a přátelům Nathalie. Okruh, ale i motoristické závody, dnes ztratily vášnivou ženu, silnou ve svém přesvědčení a vždy hledící do budoucnosti," stojí v oficiálním prohlášení závodního okruhu.

Reklama

Související témata: