Hlavní obsah

Jak se Aneta nestala vzpěračkou. Zase přišla k újmě

Praha

Neohrožená Aneta Lednová si vybrala další sport ve spojení s probíhající olympiádou v Riu. Lukostřelbu, ragby, přetahování lanem přežila, další na řadu přišlo vzpírání. Ona, padesát kilo, přesto se nasoukala do trikotu a vyšla bojovat s váhami a zemskou tíží. Ani tentokrát redaktorka Sport.cz neodešla z tréninku bez újmy.

Aneta a pokus o vzpíráníVideo: Sport.cz

 
Článek

Na úvod se Aneta postavila k čince, na které bylo naloženo šedesát kilo. Holka s ní ani nehnula. Zkusila jít níže, zůstala u samotné patnáctikilové osy. Po pár pokusech skončila na třech kilech. Začátky jsou těžké.

Aneta sice umí pěkný dřep, ale trénovat se jí nechtělo, zabavila se jinak a Adéla Kolmanová, vzpěračka Bohemians Praha, si musela vystačit sama. Přece se ale redaktorka odhodlala ještě k jednomu pokusu. Nedopadl dobře, sami uvidíte.

Z ragby odešla zraněná. Při lukostřelbě trefila strom. Při přetahování se nenudila a ve vzpírání se vrátila opět ke zranění. Co bude dále? Redaktorka Sport.cz si stále jede svoji malou olympiádu v rámci vysílání Božského Ria z Prahy.

Předchozí díly:

Reklama