Hlavní obsah

Kamarád z ucpaného záchodu? Češi měli v Pekingu nechtěnou návštěvu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká olympijská výprava v Pekingu už před oficiálním zahájením her musí vstřebávat nepříjemné zprávy o zraněních a karanténách pro reprezentanty. Vyskytly se ale i potíže, které budí spíše úsměv a jsou zdrojem pobavení na sociálních sítích.

Zajímavá zpráva od bobistů. V olympijské vesnici mají zvláštního spolubydlícíhoVideo: Instagram Dominika Dvořáka @dyykej

 
Článek

Čeští bobisté si už vyzkoušeli olympijský tobogán, ale zatěžkávacím testem v jejich podání prošly i v olympijské vesnici nechvalně proslulé toalety.

To, s čím se potýkala třeba biatlonistka Eva Puskarčíková nebo švédští olympionici, si vyzkoušela i posádka českého bobu. Ucpané záchody!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominik Dvořák (@dyykej)

„Kdo myslíte, že šel první na záchod po příletu?" napsal pilot Dominik Dvořák na svém instagramovém profilu k fotce, na níž se bobista se zvonem v ruce naklání nad toaletu. „Jsem rád, že v tom nejsme sami," doplnil s odkazem na Evu Puskarčíkovou.

S fanoušky se také podělil o obrázky nechtěného návštěvníka jeho pokoje, v podobě nevábného hmyzího vetřelce.

„Na pokoji máme kamaráda... jestli jsem ho nevyhnal, z toho ucpanýho hajz*u," upozornil.

Reklama

Související témata: