Hlavní obsah

Bývalá hvězda MLB předvedla v Praze slavnostní nadhoz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český baseball je na vzestupu. V Praze se teď objevil také slavný Manny Ramirez, bývalá hvězda MLB. Extraligová nadstavba o titul se pomalu blíží ke svému konci. Jasné je, že Draci Brno skončí v TOP 6 na první příčce.

Foto: baseball.cz, Jan Beneš

Manny Ramirez hází slavnostní nadhoz v Eagles Parku.

Článek

Pražským Eagles zápas s Hrochy Brno vůbec nevyšel, podlehli jim 0:13. V Eagles Parku přitom přivítali slavného Mannyho Ramireze. Bývalá hvězda MLB přijala pozvání od Davida Bauera, s jehož synem hraje v USA baseball na stejné univerzitě. Před zápasem s Hrochy hodil Ramirez také slavnostní nadhoz.

„Byl jsem v Litvě a všichni mi říkali: Musíš se podívat do Prahy. Je krásná. Tak jsem se sem vydal a vůbec nelituji. Máte tady velmi pěkné hřiště. Líbí se mi," řekl slavný baseballista pro Českou televizi.

Všechny týmy nyní čekají poslední dva zápasy, po nichž již budeme znát konečnou postupovou čtyřku. Draci Brno s jistotou skončí v tabulce TOP 6 na prvním místě a budou tak mít výhodu domácího prostředí v play off. Druhý postupující Tempo Praha má také jistotu druhého místa a tím pádem domácí výhodu pro semifinále.

Čeští baseballisté mají vlastní pivo. Uvařili si ho z japonského chmele pro World Baseball ClassicVideo: Sport.cz

Třetí Hroši mají před závěrečnými zápasy postup do semifinále ve svých rukou. Eagles na pátém místě ztrácejí jednu výhru na Třebíč i Hrochy.

Mimo hru jsou s jistotou baseballisté Sokola Hluboká. Z posledního místa svou ztrátu na první čtyřku již nestáhnou.

Velmi těžký los má Třebíč, kterou čekají zápasy s Draky a Hrochy. Eagles odehrají své duely proti Hluboké a Tempu. O konečném složení semifinálové čtyřky však může rozhodnout až nedělní duel Tempa s Hrochy.

Baseballová extraliga, nadstavbová skupina o titul:
1.Draci Brno1815383,3
2.Tempo Praha1812666,7
3.Hroši Brno1881044,4
4.Třebíč Nuclears1881044,4
5.Eagles Praha1871138,9
6.Sokol Hluboká1841422,2

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.