Hlavní obsah

Hororové zranění a výkřik plný bolesti! Kulturista Crowley skončil na operačním sále

Los Angeles/Praha

Tyhle záběry vážně nejsou pro slabší povahy. Britský profesionální kulturista Ryan Crowley si při tréninku s činkou vážící 220 kilogramů způsobil vážné zranění a musel být neprodleně operován. Záznam nešťastné události pořídil Crowleyho kolega z gymu a nyní letí po internetu jako varování pro ostatní sportovce před přeceněním vlastních sil.

Foto: Instagram R. Crowleyho

Zraněný britský kulturista Ryan Crowley.

Článek

Bench press, neboli tlak na lavici, patří k základním cvikům na rozvoj hrudníku. Crowley si na činku naložil 220 kilogramů, zhluboka se nadechl a za dopomoci tréninkového partnera Larryho Wheelse se začal s ohromující hmotností potýkat. Pravý prsní sval však zátěž nevydržel, úpon praskl a 23letý Brit se s bolestivým výkřikem sesunul z lavičky. Ještěže Wheels činku jistil a nedovolil, aby spadla Crowleymu na hlavu či hrudník.

„Vůbec nemůžu uvěřit tomu, co se stalo. Praskla šlacha, úpon a celý prsní sval se úplně oddělil od kosti i šlachy," popisoval Crowley. Byl okamžitě převezen na kliniku, kde kvůli závažnosti zranění strávil na operačním sále plné čtyři hodiny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Larry (@larrywheels)

Ještě několik dní po zákroku bojuje Crowley stále se silnou bolestí, na fotografiích, které britský kulturista zveřejnil na svém instagramovém účtu, jsou vidět krvavé podlitiny na hrudníku i pravé paži. „Celé tělo mám stále oteklé, až po prsty na ruce," postěžoval si.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články