Hlavní obsah

Hvězdná kráska oznámila pikantní novinu!

Praha

Dobrých zpráv není nikdy dost. A v době, kdy sport brzdí po celém světě pandemie koronaviru, to platí ještě víc. Teď s jednou takovou přišla hvězda surfařského světa Alana Blanchardová. Ta se na sociálních sítích pochlubila fanouškům, že bude podruhé maminkou.

Foto: Instagram Alany Blanchard

Krásná hvězda surfařského světa Alana Blanchardová se pochlubila fanouškům novinkou, bude opět maminkou.

Článek

Půvabná Američanka platí v surfařském světě za jednu z největších hvězd. Vyrostla na Havaji a na prkně to prý poprvé zkusila ve čtyřech letech. Soutěžit pak začala od dvanácti let, v roce 2005 vyhrála ženský T&C Pipeline Championships, kdy byla vyhlášena i nováčkem roku.

Od surfování ji neodradil ani otřesný zážitek z doby, kdy jí bylo třináct let. Na konci října 2003 její kamarádce Bethany Hamiltonové ukousl levou paži útočící žralok. Blanchardová pokračovala v kariéře a v osmnácti už závodila na World Tour.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Alana Blanchard (@alanarblanchard)

V roce 2017 se partnerce australské hvězdy Jacka Freestona narodil syn Banks, nyní se tedy hvězdný pár těší na druhého potomka.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.