Hlavní obsah

Odměna! Muradov podepsal novou smlouvu s UFC

Praha

Nedávno přišel o další zajímavý zápas v UFC, nemusel však smutnit příliš dlouho. Uzbek žijící v Česku Machmud Muradov podepsal novou smlouvu s nejprestižnější americkou organizací. Nováčkovskou smlouvu, kterou podepsal v roce 2019, tak vyměnil za lukrativnější kontrakt. Jedenatřicetiletý bojovník se může těšit minimálně na další čtyři zápasy pod hlavičkou UFC.

Foto: Facebook: Makhmud Muradov

Machmud Muradov se může těšit na další čtyři zápasy v UFC

Článek

„Dnes jsem podepsal novou smlouvu na čtyři zápasy s UFC," oznámil Muradov, který drží pozoruhodnou sérii čtrnácti vítězství v řadě. Posledním přemožitelem zápasníka střední váhy byl v roce 2016 Brazilec David Ramires.

„Tohle je jen začátek mé cesty. Chtěl bych vám všem poděkovat za vaši podporu. Domlouváme další zápas a za pár dní oznámíme místo a jméno soupeře," uvedl rodák z Tádžikistánu, který má za sebou tři vítězné souboje v UFC. Ve dvou z nich si navíc uzmul bonus za výkon večera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Poprvé se Muradov představil pod hlavičkou prestižní organizace v září 2019 v dánské Kodani, kde na něho nestačil Ital Alessio Di Chirico. Další výhra přišla již na americké půdě v prosinci téhož roku. Trevor Smith tehdy inkasoval ve třetím kole zničující K.O. po přesném pravém háku.

Třetí zápas. Třetí kontinent. I v Abú Zabí slavil uzbecký bojovník výhru ve třetím kole. Andrew Sanchez neodolal náporu a prohrál na T.K.O. Kdo bude jeho dalším sokem?

Muradov přišel v posledních týdnech o červencový zápas, který se měl konat v rámci UFC 264. Na tomto turnaji bude dominovat třetí souboj mezi americkým diamantem Dustinem Poirierem a irskou ikonou MMA Conorem McGregorem, jejichž vzájemná bilance je po lednovém střetnutí vyrovnaná.

Reklama

Související témata: