Hlavní obsah

Bude mít česká reprezentantka ještě větší svaly? Uvidíme za pár týdnů

Popovičky

Cíl pro letošek splnila. Margita Zámolová uspěla na Olympii v Las Vegas, nejprestižnější kulturistické soutěži světa. Osmé místo v kategorii physique bylo vynikajícím výsledkem. „Je to samozřejmě super, ale příští rok chci do první pětky,“ plánuje osmačtyřicetiletá česká profesionálka se slovenskými kořeny.

Po životním výsledku žádná pauza. Margita Zámolová už bojuje o další Olympii Video: Sport.cz

 
Článek

A odměna za Olympii? Další tvrdá dřina, další dieta. „Na začátku listopadu mám závody, takže na hřešení není prostor. Jen na banketu po Olympii jsem si dala k masu těstoviny, které normálně nejím," prozrazuje rodačka z Komárna.

Margita Zámolová se chystá na závody v Rumunsku. Chtěla by vyhrát a tím pádem se automaticky kvalifikovat na příští Olympii. Ale v jaké kategorii to bude? Otázka, kterou rodačka z Komárna řeší právě v těchto dnech.

Vyhraje kategorie physique nebo bodybuilding, který se v příštím roce vrátí do programu Olympia Weekendu? „Tam to chce ostře vyrýsované svaly, úplně na doraz, objemnější, víc doladit, víc odvodnit, víc vypracovat," popisuje Margita Zámolová. Čemu dá přednost? Dozvíte se v našem videu.

Foto: František Zámola

Margita Zámolová a Lukáš Osladil na Mr. Olympia 2019

Reklama

Související témata: