Hlavní obsah

Gigant zhubl 33 kila. Přesto silák stále váží víc než metrák a půl! Příprava na box?

Praha

Shodit 33 kila a stále vážit 163? Tohle není běžná záležitost, ale stala se. Světový silák Eddie Hall sundal tahle kila a stále je obrem, který by se měl představit také v ringu při boxerském duelu s Hafthorem Björnssonem. Bývalý mistr světa a proti němu současný mistr světa.

Foto: Instagram: Eddie Hall

Silák Eddie Hall zahýbal se svou postavou. Co říkáte?

Článek

V roce 2017 vážil britský silák ohromujících 196 kg, tehdy vyhrál soutěž o nejsilnějšího muže na světě. V roce 2020 mu váha ukazuje 163 kila, což vyvolalo reakce u jeho fanoušků na sociálních sítích. „Vypadá jako řecký bůh." „Šílená transformace." "Tohle je opravdu beast."

Za změnou a zhubnutím stojí také půlhodinové tréninky plavání, které Hall zařadil do svého sportovního režimu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Transformation Tuesday 2017 - 2020 💪 Website link in bio↖️ #BackUpYourBull Big Love The Beast

Příspěvek sdílený Eddie hall - The Beast (@eddiehallwsm),Čen 9, 2020 v 10:41 PDT

Na začátku května v Reykjavíku Björnsson zvedl 501 kilo na mrtvý tah. Ser Gregor "Hora" Clegane ze série Hra o trůny měří přes dva metry a váží téměř 200 kilo! Překonal rivala Halla, ten totiž jako první na světě zvedl půl tuny.

Hned poté se vyrojily informace, že tihle dva se proti sobě postaví v ringu v boxerském duelu. „CoreSports mi právě nabídli sedmimístnou smlouvu, už jsem ji podepsal. Eddie, právě jsem vymazal tvůj záznam a teď jsem připraven tě poslat k zemi v ringu. Jsem připraven. Jsi připraven, Eddie?" citoval server news.com.au nového světového šampiona v mrtvém tahu.

„Je to oficiální. Já vs. Thor. Las Vegas, Nevada," napsal na Facebook poté Hall. Pokud tito dva navléknou boxerské rukavice, předvídat výsledek bude velký risk, protože takové kolosy se mezi šestnácti provazy často nepotkávají.

Foto: Facebook: Hafþór Júlíus Björnsson - The Mountain, Eddie Hall - The Beast

Hafthor Björnsson a Eddie Hall

Reklama