Hlavní obsah

Jak vyzrát na obra? Tvrdá dřina a taky skoro tisícovka jehel do těla

Bitva gigantů se blíží, na konci dubna proti sobě postaví v ringu ukrajinská legenda Vladimír Kličko a rodák z Watfordu Anthony Joshua. Ten se snaží udělat všechno možné, aby prestižní bitvu, kterou má sledovat přímo z ochozů na devadesát tisíc diváků, vyhrál. Kromě tvrdé dřiny podstupuje před bitvou o pás šampióna IBF i akupunkturu.

Foto: Profimedia.cz

Boxer Anthony Joshua dělá v přípravě před bitvou s Ukrajincem Vladimirem Kličkem pro úspěch všechno možné. Dokonce podstupuje akupunkturu.

Článek

Britský rohovník se pochlubil, že se na Klička chystá opravdu důkladně. Podstupuje třeba i akupunkturu a není to poprvé. Když trénoval na předchozí souboj s Ericem Molinou, nechal do sebe napíchat zhruba tisícovku jehel. „Bylo jich 950," ušklíbl se čtyřiadvacetiletý tvrďák. Teď to prý nebude jiné. Zároveň popsal, jak během přípravy pumpoval do těla rybí tuk a pil proteinové koktejly.

„Bylo tam i 660 kol sparingu a naběhaných skoro 350 kilometrů. Cítím se nejsilnější, jaký jsem kdy byl," poslal soupeři varování. „A pořád pracujeme na tom, abych byl lepší a lepší," dodal. Souboj se uskuteční 29. dubna ve slavném Wembley.

Reklama

Související témata: