Hlavní obsah

Krásná reportérka málem přišla o oko. Co se jí stalo?

Atlanta/Praha

Hodně drsný zážitek má za sebou krásná reportérka Kelsey Wingertová. Tu při utkání slavné baseballové MLB zasáhl míček do obličeje, blondýnka pak skončila v nemocnici se zlomeninou. K incidentu došlo během utkání Atlanty Braves s Philadelphií Phillies.

Foto: Jason Getz, Reuters

Při utkání MLB mezi Philadelphií Phillies a Atlantou Braves došlo ke zranění půvabné reportérky.

Článek

Wingertová stála poblíž kamery a fotoaparátu. Vše bylo v pohodě, připravovala se na reportáž. Průšvih přišel během sedmé směny, kdy jeden z odpalů nešťastně zasáhl právě mladou ženu.

Zranění začali hned na místě záchranáři ledovat. Reportérku stanice Fox Sports následně převezli do nemocnice, kde lékaři diagnostikovali zlomeninu v obličeji.

Na sociální síti pak uklidnila všechny fanoušky. „Vracím se domů. Mám zlomeninu v oblasti oka, ale mohlo to být mnohem horší. Děkuji moc všem za podporu," uvedla reportérka a vše umocnila fotografií, kdy má na tváři pořádný monokl.

Týmy MLB se sice snaží chránit bezpečnost fanoušků, jak jen to jde, a rozšiřují ochranné sítě, ale jak je vidět, je třeba ještě vše dál vylepšovat. Teď Atlanta přispěchala s prohlášením, že přidá další sítě, aby se podobné incidenty neopakovaly.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články