Hlavní obsah

Olympijská vítězka se toho nebojí! Skoro nahá kojí v netradiční póze

Sydney/Praha

Zřejmě jedna z nejslavnějších Australanek, snowboardová ikona Torah Brightová, pořádně zaskočila své fanoušky na sociálních sítích. U příležitosti nedávného Dne matek s nimi sdílela několik fotografií, mezi kterými byla i jedna velmi odvážná. Je na ní zachycena ve stojce, jen v kalhotkách, kdy kojí svého malého syna Flowa.

Foto: Instagram/ torahbright

Snowboardistka Torah Brightová se synem

Článek

Dvojnásobná medailistka z olympijských her Torah Brightová je zajímavá osobnost. Veřejnost v minulosti překvapila tím, že je členkou mormonské církve a nikdy se nedotkla alkoholu, nebo že o panenství přišla až po svatbě.

Nyní olympijská vítězka z U-rampy z her ve Vancouveru 2010 zveřejnila několik svých fotografií a svého syna, mezi kterými byla i jedna (čtvrtá v pořadí v příspěvku níže), která vzbudila velké vášně. Je na ní zachycena v jógové pozici hlavou dolů, kdy kojí svého syna Flowa. Na sobě má při tom jen kalhotky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Torah Bright (@torahbright)

„Vaše fotka ve stojce vyjadřuje vše, jste skvělá," chválí ji fanoušci. „Velice silné fotografie," dojímá se další. Někteří se diví, jak mohla tuto pózu vydržet tak dlouho. Jiní se do ní opírají. „Fotografie kojení by měla být soukromá, potřebujete pozornost?" rýpe jeden ze sledujících.

„Dobrá práce s upoutáním pozornosti, po které očividně toužíte...smutný a ubohý," kritizuje další. Sama Brightová na to zareagovala komentářem, že jí z některých reakcí je smutno. „Nevyhledávám chválu, od cizích lidí ji nepotřebuji," uvedla.

Fotografie, na kterých kojí, zveřejňuje na svém Instagramu velice často a reakce na to jsou vždy rozporuplné.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Torah Bright (@torahbright)

Co si o zveřejňování takto intimních momentů myslíte vy? Dejte vědět do komentářů.

Reklama

Související témata: