Hlavní obsah

Tragédie. Juniorský mistr světa v short tracku Zacharov zemřel

Chabarovsk/Praha

Svět sportu smutní. Ruský reprezentant v short tracku, rychlobruslař Ruslan Zacharov, tragicky zahynul. Šampion a bronzový medailista z juniorského mistrovství světa zemřel v den svých 23. narozenin, informovala agentura TASS. Tragédie se stala u města Chabarovsk na východě Ruska.

Ruský reprezentační shorttrackař a rychlobruslař Ruslan Zacharov na archivní fotografii. Zdroj: Instagram @russianskating

Článek

Podle dostupných informací mladý ruský reprezentant zahynul pod koly vozidla. K neštěstí došlo, když si byl Zacharov ráno zaběhat v okolí svého bydliště.

Vozidlo, které mladého sportovce srazilo, bylo podle informací médií nákladní automobil. Zacharov byl s vážným poraněním hlavy převezen do místní nemocnice, kde se lékařům na jednotce intenzivní péče jeho život bohužel zachránit nepodařilo.

Ruský reprezentant je držitelem dvou bronzových medailí a juniorským mistrem světa na 500 metrů v short tracku. (Ruslan Zacharov nemá žádnou vazbu na jmenovce Ruslana Zacharova, olympijského vítěze v short tracku ze Soči 2014. poz. red.)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články