Hlavní obsah

Má český nároďák na víc? Proč mají klekat jen fotbalisté? A co čeká Spartu v Glasgow?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Je třetí místo v českých fotbalistů v kvalifikaci o MS úspěch, když měli místo v baráži jisté díky Lize národů? Který soupeř do zrádné baráže by byl nejschůdnější? Redaktoři Sport.cz Robert Neumann a Zdeněk Pavlis rozebrali aktuální fotbalová témata v prvním dílu podcastu Bodlo s bývalým trenérem reprezentace Petrem Radou.

Foto: Sport.cz

Bodlo

Článek

Současný kouč Jablonce se kromě reprezentace dotkl také kauzy slávistického stopera Ondřeje Kúdely, kterého hráč Rangers Kamara obvinil v březnovém duelu v Glasgow z rasistické urážky. Na které straně Rada stojí?

A co si Rada myslí o bývalém kouči Rangers Stevenu Gerrardovi, který celou kauzu společně s drsným právníkem Kamary notně živil? Jaký je jeho názor na podobné incidenty, kterých ve fotbale přibývá?

Někdejší obránce Dukly a československé reprezentace se vyjádřil i k události, která nedávno hýbala domácí fotbalovou scénou. A sice k chování nynějšího útočníka Slavie Michaela Krmenčíka vůči bývalému klubu Plzni.

Reklama

Související témata: