Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Parodování Jágra? Rozjela se antivlna, lidé Jardu bránili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Video, které obletělo celý český hokejový svět. „Ahoj, zdravím svoji hokejovou rodinu. Asi se ptáte, co tady dělám takhle pozdě večer,“ začíná Tomáš Divíšek ve známém záběru z posilovny. „Kluci mě zvali na pivo a mě nenapadlo nic lepšího, než jim poslat takovou pozvánku... pak to kluci dali na sociální sítě,“ vysvětluje současný generální manažer klubu HC Letci Letňany, že virál vznikl do jisté míry nezáměrně. Tématu se věnujeme v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Příklep s Tomášem Divíškem.Video: Sport.cz

 
Článek

Ozval se v reakci na video sám Jaromír Jágr? A jak reagovali fanoušci či bývalí spoluhráči? To se dozvíte v pořadu.

Spolu s Tomášem Divíškem je ve studiu také Martin Kézr, šéfredaktor sportovní sekce deníku Právo a webu Sport.cz, role moderátora se opět chopil Honza Homolka.

KHL se přes Karjala Cup nebude přerušovat. Pasáž z PříklepuVideo: Sport.cz

V Příklepu se také zabýváme aktuálním děním v české extralize, blížícím se startem NHL a také méně aktuálními tématy. Tomáš Divíšek například vzpomíná, který z jeho spoluhráčů měl nejbizarnější záhyb čepele. Vývoji hokejek se věnuje podstatná část pořadu.

A pozornost si zasloužil také hokejový klub HC Letci Letňany, který funguje už 20 let, a dokonce se může pochlubit slavným odchovancem v NHL a dalšími aspiranty na účinkování v této soutěži. Celý pořad si můžete přehrát nejen formou videa, ale také jako podcast.

Reklama

Související témata: