Hlavní obsah

Jednoznačně bude víc chybět Krejčí Spartě než Bořil Slavii, tvrdí legenda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nedělním derby pražských S v Edenu byli vyloučeni oba kapitáni, sparťan Ladislav Krejčí a slávista Jan Bořil. Od disciplinární komise se dají očekávat několikazápasové tresty. Bude chybět víc Krejčí Spartě nebo bude nepříjemnější absence Bořila pro Slavii?

Chybí víc Krejčí, nebo Bořil- Příspěvek z pořadu Přímák-Video: Sport.cz

 
Článek

„Oslabení je to větší pro Spartu. Viděli jsme v předchozích zápasech, v lize, v evropských pohárech, v čem je síla Krejčího. Bořil na podzim odehrál čtyři zápasy. Takže jednoznačně bude chybět víc Krejčí,“ říká host pořadu Přímák na Sport.cz, ikona Sparty Horst Siegl.

„Souhlasím, Krejčí je lídr Sparty, udržuje si dlouhodobě vysokou formu, navíc střílí důležité góly. Bořil má za sebou na podzim jen pár zápasů,“ doplňuje redaktor Sport.cz Robert Neumann.

Pro spoustu fanoušků i expertů bylo zařazení Bořila do základní sestavy Slavie velkým překvapením. Podle Siegla hrála roli nenávist vůči Spartě. „Na hřišti byl kvůli namotivovanosti na Spartu,“ tvrdí bývalý vynikající útočník s tím, že pět cizinců v základních sestavách na obou stranách není pro českou reprezentaci dobrá zpráva. „Sparta i Slavia zvládly evropské poháry, což je super. Ale pro národní tým je škoda, že na mnoha postech převažují hráči ze zahraničí,“ podotýká Siegl.

Reklama