Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Nahradí kontroverzního majitele? Český reprezentant chce koupit známý tuzemský klub

Fungování prestižních fotbalových akademií ve světě je jedním z ústředních témat Přímáku na Sport.cz, jehož hosty jsou Antonín Barák starší a redaktor Martin Mls. A řeč přichází také na související téma financování sportu v Česku. „Jsem trošku pesimista, když jsem zase viděl návrhy škrtů v rozpočtu v těch kapitolách peněz, které mají směřovat do sportu... asi jsme trošku zaspali,“ mrzí Mlse, nového člena redakce Sport.cz. V pořadu zazní rovněž informace o zájmu rodiny Barákových o koupi příbramského fotbalového klubu.

Přímák s Antonínem Barákem staršímVideo: Sport.cz

 
Článek

Podobně odpovídá také Antonín Barák starší. „Jsem v tomhle dlouhodobě kritický směrem k vedení našeho státu. Teď nemluvím k současné vládě, ale k vládám předtím," stěžuje si renomovaný mládežnický kouč. „Co v mládežnickém sportu jsme léta, nejenom ve fotbale, tak si uvědomujeme, že stát hodil mládežnický sport přes palubu," říká ostře.

Ve studiu se také rozebírá neskutečná forma Erlinga Haalanda, norského kanonýra ve službách Manchesteru City, kam se dostal z norského Molde přes Salcburk a Dortmund.

Moderátor Filip Lejček se také ptá na pokračování kariéry Antonína Baráka mladšího, který v létě přestoupil do Fiorentiny a řeší se také zájem rodiny Barákových o koupi příbramského fotbalového klubu.

Reklama

Související témata: