Hlavní obsah

Nevím, kde tohle Douděra vyštrachal! Některým hráčům chybí pokora, zlobí se Rada

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po vítězném čtvrtečním duelu Evropské ligy s Tiraspolem (6:0) vzbudil hodně pozornosti výrok slávisty Davida Douděry. „Evropa je o fotbale a pak přijedete do Liberce, kde se postaví jedenáct frajerů do branky,“ prohlásil mladý obránce. Trenér Petr Rada, host pondělního pořadu Přímák na Sport.cz, tato slova považuje za, slušně řečeno, nevhodná.

Video: Sport.cz

 
Článek

„Myslím, že šlo o neuvážené vyjádření, nerespekt k soupeři. V Liberci se o tom určitě bavili, namotivovalo je to. O čemž svědčil začátek, který byl ze strany Liberce hodně agresivní. V deváté minutě vedl dva nula. Slavia si řečmi Douděry na sebe ušila bič, nakonec ale vyhrála,“ pověděl Rada.

Podle bývalého reprezentačního trenéra neexistuje v české lize tým, který by si v deseti hráčích stoupl před vlastní šestnáctku a jen bránil. „Byl by odsouzený k zániku. Nevím, kde tohle Douděra vyštrachal,“ kroutil hlavou Rada.

„Přitom Slavii duel s Tiraspolem vyšel, hrála dobře. Některým hráčům ale chybí pokora. Stejně jako v derby, kdy nejvíc diskutovali hráči, kterým je dvacet. Mládí vpředu, ale odtud potud,“ dodal nynější kouč pražské Dukly.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články