Hlavní obsah

Po derby čekají na sešívané neoblíbené Teplice. Hrají poctivý fotbal, ale Slavia zápas zvládne, tvrdí expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po nehezkém derby se Spartou, v němž v závěru inkasovala vyrovnávací gól, čeká Slavii v lize duel v Teplicích. Na Stínadlech to nemají sešívaní nikdy jednoduché, ať už se Severočeši pohybují v tabulce kdekoli. Můžou Pražany připravit o body?

Slavia jede do Teplic. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

„Teplice remizovaly o víkendu v Liberci, kde to bolí. Proti Spartě nebo Slavii ale ani nepotřebujete trenéra, hráči sami chtějí být lepší než jindy a dát gól,“ říká v pořadu Přímák na Sport.cz legenda Sparty Horst Siegl, který očekává, že na Stínadlech bude vyprodáno.

„Na Spartě i na Slavii je vyprodáno i na Zlín nebo Karvinou, tyto dva týmy táhnou i venku. V Teplicích bude plno, prostředí bude slávistické. Teplice sice hrají nevyzpytatelný, poctivý fotbal, ale mám dojem, že Slavia zápas zvládne a vyhraje,“ podotýká Siegl.

Co by poradil Teplicím, aby mohly dosáhnout na body? „Nesmí nechat hráčům Slavie prostor, dorážet je, nedělat standardky. Nesmí podcenit žádnou maličkost, jinak se může stát, že je Slavia potrestá,“ tvrdí Siegl, který si nemyslí, že by měli červenobílí v hlavách jarní nepovedený duel na Stínadlech (1:1). „Do středy budou rozebírat derby, ve čtvrtek si něco řeknou k Teplicím. Sled zápasů je tak rychlý, že hráči nad jarním zápasem určitě nepřemýšlí,“ dodává bývalý kanonýr.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.