Hlavní obsah

Podcenění? Experti se o Plzeň v Konferenční lize nebojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň nastoupí proti maltskému týmu Gzira ve třetím předkole Konferenční ligy už ve čtvrtek a papírově by neměl pro Viktorii znamenat tento soupeř zásadnější problém. Shodli se na tom experti v pořadu Přímák na Sport.cz. „Největší chybou by bylo, kdyby Plzeň soupeře podcenila. Ale stojím si za tím, že je jasným favoritem a během dvou utkání by se její kvalita měla jasně ukázat," je přesvědčený trenér Stanislav Levý.

Plzeň jako favorit v zápasu s Gzirou, příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Levý si stojí za tím, že je Viktoria jasným favoritem a dokáže to potvrdit. A nabízí pro to i několik důvodů. „Soupeře nepodcení. Třeba i proto, že si uvědomí, že už jim bude chybět jen jeden soupeř k tomu, aby se dostali do vysněné skupiny Konferenční ligy. Nevidím jediný důvod, proč by Plzeň maltského soupeře měla podcenit," přesvědčuje známý trenér.

Šéf fotbalové sekce Sport.cz Jan Malý tvrdí, že pro Plzeň budou dostatečným varováním dva duely proti kosovské Dritě v druhém předkole Konferenční ligy.

ZÁPASY PLZNĚ A SLAVIE NA OBRAZOVKÁCH O2 TV
Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal odvysílají oba čtvrteční duely českých zástupců v přímých přenosech. Studio moderátora Davida Sobiška a expertů Jakuba Podaného s Markem Suchým startuje od 18:15 hodin. Přímo z Edenu bude aktuální informace přinášet reportérka Denisa Doležalová, z Plzně se pak bude hlásit Tereza Kubíčková. Zápasem Slavia-SK Dnipro-1 provede komentátorské duo ve složení Radek Šilhan a Václav Pilný, duel Plzeň-Gzira bude komentovat Tomáš Radotínský a David Nyč.

„Viktorka to měla hodně těžké, nikdo si žádné podcenění nedovolí. Třeba i kvůli tomu, pod jaký tlak se dostala po úvodních dvou kolech Fortuna ligy. Ta se Plzni nepovedla, jak její hráči chtěli, takže podcenění nehrozí. Kdyby k tomu došlo, bylo by to špatně. Věřím, že tým bude dobře nastavený," přesvědčuje Malý.

Hostem pořadu Přímák byl fotbalový trenér Stanislav Levý.Video: Sport.cz

Co dalšího zaznělo v pořadu Přímák na Sport.cz se zkušeným trenérem Stanislavem Levým se můžete podívat v našem videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.