Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Spartu řadím zpátky do boje o titul. Nadstavba bude pekelně zajímavá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Fortuna liga pokračuje o víkendu 21. kolem. Zatímco Slavia i Plzeň posledně ztratily body, třetí Sparta si připsala třetí výhru v řadě a přiblížila se tak čelu tabulky. Letenský celek nyní na sešívané ztrácí pět bodů a na Viktorii tři. „Když člověk vidí tabulku, tak Sparta musí myslet na titul,“ reaguje Jiří Saňák v pořadu Přímák na Sport.cz.

Příimák s Jiřím SaňákemVideo: Sport.cz

 
Článek

Současný olomoucký asistent Václava Jílka, s nímž působil i na Letné, však radí sparťanským fanouškům, aby krotili přílišná očekávání. „Já bych určitě zařadil Spartu zpátky do boje o titul, ale jak to bylo vždycky, doporučil bych všem lidem, aby nebyli moc v euforii," říká na adresu týmu, který se v sobotu představí na půdě Zlína.

Hlavním aspirantem na triumf je celek z Vršovic, který v neděli na svém hřišti přivítá soupeře ze Slovácka. „Když jsem viděl, jak Slavia vstoupila do jara, tak jsem si říkal: To je opět ta stará nepříjemná nechutná Slavia," poznamenává Saňák. „Pak to samozřejmě trošku odešlo v těchhle zápasech... ale jak znám Slavii, co tam je Jindřich Trpišovský, ta vždycky odpoví," míní rodák z Ústí nad Orlicí.

Ze hry o titul však stále nevylučuje ani Plzeň, na jejímž hřišti se v sobotu ukáže liberecký Slovan. „Myslím si, že nadstavba bude pekelně zajímavá," těší 44letého trenéra.

Saňák v Přímáku hovoří také o situaci Olomouce a spolu s redaktorem Sport.cz Janem Malým a moderátorem Filipem Lejčkem řeší i boje o záchranu, které se týkají mimo jiné Pardubic, nedělního soupeře Hanáků.

Řeč přichází také na současnou napjatou politickou situaci v Íránu a její dopady na místní fotbal a také na slavné trenéry, s nimiž Jiří Saňák spolupracoval v realizačních týmech.

Reklama