Hlavní obsah

Řehák s Baránkem po právu dostali červenou. Měla by přijít i pokuta od klubu, tvrdí expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí je klíčovou postavou českého mistra. Drží si vysokou výkonnost, střílí důležité góly. Na druhé straně je mu však často vyčítáno, že jeho reakce vůči rozhodčím nebo protihráčům jsou mnohdy za hranou. V nedělním derby se Slavií ukázal spíš tu negativní tvář.

Role Krejčího, Chování realizačního týmu v derby a očekávané tresty. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

„Na to, kolik mu je let, jeho gesta vůči rozhodčím nejsou adekvátní. Je na ně i sprostý. Je na sudích, jak toto posoudí. Jinak je ale Láďa Krejčí pro Spartu správným kapitánem,“ říká legenda Sparty, bývalý útočník Horst Siegl v pořadu Přímák na Sport.cz.

Krejčí byl v závěru derby po potyčce s kapitánem Slavie Janem Bořilem vyloučen. Kouč Bryan Priske uvedl, že se jen bránil agresivnímu Bořilovi… „Drželi se oba. Trenér řekl, že to byla od Krejčího vlastně sebeobrana. Je ale kapitán, správně bránil tým. Jestli ale bude disciplinárka na něj hodnější? Těžko říct, byl už na podzim jednou vyloučený,“ podotýká Siegl, který se vyjádřil také k vyloučení asistenta Slavie Pavla Řeháka a letenského vedoucího Miroslava Baránka.

Chybí víc Krejčí, nebo Bořil- Příspěvek z pořadu Přímák-Video: Sport.cz

„Oba byli na hřišti, po právu dostali červenou kartu. Měla by přijít i pokuta od klubu. Takové chování na ligovou scénu nepatří,“ tvrdí Siegl. Své si od fanoušků Slavie užil jejich někdejší útočník Jan Kuchta, který druhu sezonu působí na Letné. Nejvíc dostal co proto při střídání. Zbytek utkání ale prožil spíš u postranní čáry než na lavičce.

„Věděl, že proti němu bude nenávist. Ale když pak běhá k lajně, čtvrtý rozhodčí má zavolat hlavního, který mu dá kartu,“ myslí si Siegl.

Reklama

Související témata: