Hlavní obsah

Andrea Troia di Putta, víte kolik si vydělá?

Jedná se o objasnění pokerové záhady jménem Andrea "Troia" di Putta. Tento italský hřebec hrající největší sit and go turnaje je opředen tajemstvím.

Foto: gettyimages.com

Také jste nadržení na nové informace o Andreovi? Vůbec se vám nedivím. Dnes se dozvíte, jak je Andrea bohatý a kolik si vydělává peněz.

Článek
Fotogalerie

Na kolik chlebů, že si Andrea vydělá? Budete se divit, ale touto disciplínou se dá nejenom easy uživit, ale pokud patříte do absolutní světové špičky v tomto turnajovém formátu, můžete být v největším balíku ze všech live poker playerů. Na chleba se sice vydělává těžko, ale když víte jak na to, jde to.

Jak jsem již zmiňovala minule, Andrea hrává sitka během největších světových turnajů (WSOP, TPT, WPT, EPT) s buy-iny v rozmezí 1000-5000 dolarů. Výplatní struktura těchto turnajů bývá vždy stejná. Vítěz bere 50 %, druhý 30% a třetí 20% prize poolu. Pokud dám příklad, že se hraje sitko za 5.000 dolarů a u stolu je devět lidí, výhra pro prvního je tudíž 22.500 dolarů. Pět set dolarů se dává standardně jako tip dealerům a ještě musíme odečíst vklad, který je v tomto případě 5000+ 300 fee. Vítěz takového turnaje si tedy odnese krásných 16.700 dolarů. Andrea denně odehraje až pět sitek a zmíněné turnaje trvají okolo sedmi dní. Sami si tedy spočítejte, kolik si asi tento světově nejúspěšnější sitkař může vydělat.

Po spočítání vám jistě vyjde, že se to vyplatí a stojí za to se sitka naučit hrát pořádně. Nevím jak vám, ale mně by to na chleba asi i na týden stačilo. Myslím si, že ale Andreovi ne. Ví se o něm, že má velkou zálibu v lehkých děvách a takto si i zadělal na svého malého Lea, který je jeho nemanželským dítětem. Za šlapky je prý schopný utratit i 20.000 dolarů za týden (což už se mu jednou podařilo). V jednom rozhovoru Andrea uvedl, že si libuje ve zvláštních erotických hrátkách a že se velmi rád převléká za zvířátka. Prý má i permanentky do několika světových zoo, které rád a často navštěvuje. Proč asi?

Holky máme asi smůlu. V poslední době se proslýchá, že se Andrea uklidnil a chystá se snad i do chomoutu. S brazilskou modelkou Luisou chodí na své poměry opravdu dlouho. Andrea má požehnání i od své babičky, která ho s Luisou dala dohromady. Luisa se stejně jako Andreova babička živí prostřednictvím slotů. Je to prý velká bedna.

Reklama