Hlavní obsah

Barcelona jede do Valencie bez Ronaldinha

Souboj dvou momentálně nejlepších týmů španělské Primera Division dnes uvidí diváci ve Valencii. Místní klub přivítá ve šlágru kola Barcelonu, která má po minulém týdnu co napravovat.

Článek

Barcelona, která byla dlouhé týdny neporazitelná, překvapivě klopýtla minulý víkend proti Atleticu Madrid. Katalánský klub prohrál dokonce na svém stadionu, kde ztratil tři body poprvé v sezoně. "Po prohře s Atleticem jsme byli samozřejmě zklamaní," řekl obránce Barcelony Edmilson, jehož mužstvo bylo krůček od překonání rekordu vítězných ligových zápasů v řadě, který drží Real Madrid.

Svěřence Franka Rijkaarda navíc dnes čeká velmi těžký zápas ve Valencii. Domácí jsou jedním z nejnebezpečnějších pronásledovatelů Barcelony. Dnešní případná výhra by je přiblížila k vedoucímu týmu soutěže na rozdíl pouhých šesti bodů. Po prohře Barcelony jsou to oni, kdo drží nejdelší sérii neporazitelnosti; posledním, kdo je pokořil, byla koncem listopadu Sevilla.

"Bude to důležitý zápas, ale ne rozhodující," prohlásil před dnešním šlágrem kola kapitán hostů Carlos Puyol. "Zbývá ještě hodně zápasů a nic nebude definitivní," dodal. Dobrou zprávou pro jeho tým je návrat útočníka Eto'a, který reprezentoval Kamerun na Africkém poháru národů, špatnou je absence Ronaldinha, který bude jen sedět na lavičce kvůli předchozí červené kartě, a Messiho a Deca, kteří jsou zraněni. I přes tyto ztráty je podle bookmakerů mírným favoritem Barcelona s kursem 2.35. Myslíte si, že v důležitém utkání znovu zaváhá? Pak si vsaďte na výhru domácích, na která je kurs 2.75. A pokud se chcete bavit u televize, vsaďte si kdykoliv během zápasu live.

Reklama