Hlavní obsah

Dauhá uvidí česko-slovenský souboj

Danielu Hantuchovou a Květu Peschke svedl proti sobě los turnaje v Dauhá. Obě tenistky se na kurtu před pár lety potkaly dvakrát; každá jednou zvítězila. Která z nich dnes strhne bilanci na svoji stranu?

Foto: reprofoto

Tenis

Článek

Slovenka, která je v Kataru pátou nasazenou hráčkou, vstoupila do nové sezony velmi slušně. V Aucklandu se dostala do semifinále, kde nestačila na Rusku Zvonarevovou. V Sydney vzdala ve čtvrtfinále zápas Nicole Vaidišové; nejlepší výsledek uhrála ve třetím kole grandslamového turnaje v Melbourne, kde ve dvou setech vyřadila Serenu Williamsovou a v dalším kole nestačila na favorizovanou Šarapovovou. Poté ale přišel turnaj v Tokiu, kde vypadla ve druhém kole a stejně daleko se dostala i v belgických Antverpách.

Květě Peschkeové se vede o poznání hůř. Tenistka, která předloni odehrála skvělou sezonu, zatím nedokázala chytit správnou formu. Australské turnaje vynechala a objevila se až v Tokiu, kde vypadla v prvním kole, stejně jako o týden později v Paříži. V Antverpách sice v prvním kole porazila Maďarku Špremovou, při zápase si ale zranila zápěstí, které ji donutilo ze soutěže odstoupit.

Která z hráček bude mít po dnešku lepší bilanci? Podle bookmakerů to bude Hantuchová, na kterou vypsali kurs 1.17. Věříte Peschkeové, že se zdravotně i psychicky dala dohromady a Slovenku dnes porazí? Pak si ji vsaďte v kursu 3.73.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články