Hlavní obsah

Kladiváři se postaví s novým koučem Manchesteru

Manchester United v tuto chvíli neohroženě kraluje Premier league a o udržení pětibodového náskoku před Chelsea se dnes popere ve West Hamu. Tomu se letos prozatím vůbec nedaří - boj o záchranu začíná být realitou.

Článek

Kladiváři měli před sezonou rozhodně vyšší ambice než prozatímní osmnáctou příčku. Po sedmnácti kolech sáhlo vedení klubu k výrazné změně; na postu trenéra vystřídal Alana Pardewa Alan Curbishley. Ten nepřišel do až tak neznámého prostředí, jelikož za populární Curbs před třiceti lety hrával. "Za týden se nedá mnoho věcí změnit a mé myšlenky jsem ještě nezrealizoval," řekl nový muž na trenérské židli West Hamu. Ten dnes může počítat s uzdraveným Antonem Ferdinandem - mladší bratr Ria, který dnes nastoupí v dresu Manchesteru. Mimo hru ale stále zůstává Danny Gabbidon, stejně jako Dean Ashton, který by se měl na hřiště dostat začátkem nového roku.

Svěřenci Sira Alexe Fergusona jsou dvě kola před koncem první poloviny soutěže na čele tabulky a rázně vyhlásili Chelsea i ostatním útok na letošní titul. Úspěch United je založen na velice kvalitní hře směrem dozadu a především dopředu. Pomalu ale jistě se stává vůdcem mladý Portugalec Cristiano Ronaldo, který svou brilantní technikou nebaví už pouze fanoušky, ale je velice prospěšný pro mužstvo. Se svými spoluhráči se dnes určitě popere o další body s West Hamem. "Očekáváme obtížný zápas. Hráči budou chtít zapůsobit a udělat dojem na nového manažera. Bude to tvrdé - to je jisté, ale v Upton Parku máme dobrou pověst," reagoval Ferguson na nového kouče West Hamu Alana Curbishleyho. Rudí ďáblové budou dnes postrádat pouze obránce Evru.

Manchester United je sice v Upton Parku hostem, ale i tak je považována za favorita s kursem 1.45. Remízu si můžete u společnosti bwin vsadit za kurs 3.85 a vítězství domácích s kursem 6.50.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články