Hlavní obsah

Lakers mají Utahu co oplácet

pv

Dvěma prohrami začali před šesti týdny nový rok basketbalisté Los Angeles Lakers. Obě porážky měl na svědomí Utah, který tehdy využil absence Kobeho Bryanta. Vrátí jim to dnes Lakers, kterým se poslední dobou příliš nedaří?

Článek

Začátkem ledna pykal Bryant za faul na Mikea Millera a v obou zápasech, kdy nehrál, jeho tým prohrál. Po jeho návratu se ale Lakers zvedli a leden zakončili slušnou bilancí 9-6. Nyní jsou ale v útlumu; v únoru vyhráli jediný ze šesti zápasů, když překvapili Houston na jeho vlastní palubovce.

Utahu se daří o něco líp. Po sérii slabších zápasů na konci ledna znovu bojují s Denverem o čelo Severozápadní divize. V posledních zápasech nestačili jen v Sacramentu na místní Krále a předevčírem odletěli s nepořízenou z Houstonu. Chybí jim sice několik hráčů na rozehrávce, takže dokonce na tomto postu vyzkoušeli i Andreje Kirilenka, dobrou zprávou je pro ně ale určitě návrat Carlose Boozera, který nehrál celou sezonu.

Pokud dnes věříte, že Lakers Utahu obě porážky oplatí, vsaďte si na jejich vítězství v kursu 1.40 nebo dokonce na jejich výhru o více než 5.5 bodu. Myslíte si, že Jazz porazí svého soupeře i s Bryantem v sestavě? Pak nevynechejte sázku na Utah s vysokám kursem 3.00.

Reklama