Hlavní obsah

Milwaukee přivítá rozjeté Sacramento

Pátý zápas venku v řadě dnes odehrají hráči Sacramenta. Králům se momentálně na cizích hřištích daří; zatím vyhráli tři ze čtyř utkání a svoji pouť po palubovkách soupeřů se dnes pokusí úspěšně zakončit v Milwaukee.

Článek

Hlavní příčinou úspěchu hostů je zlepšená obrana, která v březnu jen jednou povolila přes sto bodů. Ve Washingtonu Sacramento prohrálo 107:117, dokázali ale například zvítězit v Clevelandu a naposled i na půdě New Jersey, které deklasovali 109:84. Sacramento nemá jako některé jiné týmy jednu hvězdu, kolem které se všechno točí. Důkazem toho je i zmiňovaný zápas s New Jersey, kde s 29 body a 10 asistencemi zazářil rozehrávač Mike Bibby, další čtyři jeho spoluhráči ale dali přes 10 bodů a pod košem s deseti doskoky kraloval Bonzi Wells, který nastoupil z lavičky.

Stejně jako Sacramento, i Milwaukee balancuje na hranici postupu do play off, takže motivaci mají v každém utkání. Jejich výkony tomu ale v poslední době neodpovídají. Únor sice zakončili dvěma výhrami v Atlantě a Denveru, čtyři zápasy předtím ale prohráli a ani v březnu se jim nedaří - prohra ve Phoenixu je ještě omluvitelná, ale domácí porážka se slabým New Yorkem 98:103 dává tušit, že něco není v pořádku.

Rozjeté Sacramento je podle bookmakerů favoritem dnešního utkání. Pokud hostům věříte, na Betandwin na ně najdete kurs 1.73 a handicap 2.5 bodů. Myslíte si, že se dnes Bucks proti svému soupeři chytí? Pak nevynechejte kurs 2.15 na jejich výhru.

Reklama