Hlavní obsah

Nulové Schalke se hodlá chytit ve Freiburgu

Podobně tragický start sezony si nepředstavovali ani největší pesimisté mezi fanoušky Schalke. Ambiciózní celek, který v minulém ročníku dlouho naháněl mistrovský Bayern, je po čtyřech kolech bundesligy jako jediný v soutěži bez jediného bodu. Chytit se svěřenci trenéra Magatha hodlají ve Freiburgu.

Foto: Daniel Kopatsch, ČTK/AP

Útočník Schalke Raúl

Článek

Ten ale zahájil sezonu skvěle. Po úvodní porážce se St. Pauli třikrát zvítězil. V Norimberku 2:1, doma zdolal po stejném výsledku silný Stuttgart a naposledy gólem Rosenthala z předposlední minuty vyhrál ve Frankfurtu.

V Schalke to vře. Fanoušci i klubové vedení jsou hrubě nespokojení, úspěšný kouč Magath má velké starosti. V posledním kole tým z Gelsenkirchenu prohrál prestižní derby s Dortmundem, v Lize mistrů nestačil na domácí Lyon.

Navíc Schalke je oblíbeným soupeřem Freiburgu. Žádnému týmu Freiburg nenastřílel více gólů (31) a nezískal více bodů (32). V minulé sezoně Freiburg vyhrál na Schalke 1:0, odveta skončila bez branek.

Na vítězství Freiburgu si můžete vsadit v kursu 2,94, na výhru Schalke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,32. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,11.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama