Hlavní obsah

Plzeň blamáž s Brnem hodlá odčinit v souboji s vedoucím Třincem

Příliš radosti v pátek hokejisté Plzně svým fanouškům neposkytli. S Brnem prohráli 0:3 a v tabulce se nadále potácejí u samého dna. Odčinit neúspěch mohou v nedělním 12. kole Tipsport extraligy, kdy přivítají vedoucí Třinec.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hráči Komety Brno se radují z gólu proti Plzni.

Článek

Plzeň se trápí zejména v defenzívě, inkasovala nejvíce (43) gólů ze všech týmů. Co je pak platné, že Tomáš Vlasák vede produktivitu soutěže a kapitán Martin Straka je v kanadském bodování třetí. Proti Brnu se neprosadili ani jeden z nich, radost tak neměli ani úspěšní sázkaři, sedící v Tiplounge blízko ledové plochy.

Třinec letos bodoval ve všech venkovních zápasech, prohrál jen ve Zlíně po samostatných nájezdech. Naposledy si Oceláři poradili se Slavií 5:3, nejproduktivnějším hráčem týmu je Vojtěch Polák se 13 (7+6) body. Jen o jednu asistenci méně má Martin Růžička.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulém ročníku každý tým dokázal jednou zvítězit na ledě soupeře, dvakrát ve čtyřech zápasech se muselo prodlužovat. Oba úvodní zápasy rozhodl třinecký Polák – poprvé v samostatných nájezdech a podruhé po 49 sekundách nastavení.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,46. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama