Hlavní obsah

Portsmouth v záchranářské řežbě přivítá West Ham

Jeden z klíčových soubojů o udržení čeká v úterý fotbalisty West Hamu. Kladiváři se představí v Portsmouthu, který tabulku Premier League uzavírá. Domácí mají nůž na krku. Musejí začít vyhrávat, West Ham by naopak případné vítězství vzdálilo od Portsmouthu na osm bodů.

Článek

Portsmouth je v krizi a trne, zda se po zranění dají do pořádku Papa Boupa Diop a Michael Brown. Na marodce je stále Boateng, na mistrovství Afriky pak Jebda, Belhadž, Kanu a Dindane. „Pompey“ mají všelijaké problémy. V lize jsou poslední, jeden z bossů čelí u soudu obvinění z krácení daně, klub žaluje jeho bývalý hráč Sol Campbell a navíc má Portsmouth zablokované přestupy.

Klubu ale pomohlo vítězství v FA Cupu proti Sunderlandu a svěřenci trenéra Avrama Granta se chtějí o záchranu porvat. Od překvapivého prosincového vítězství nad Liverpoolem ale Portsmouth následující dva duely do konce roku prohrál. Od 30. prosince Portsmouth do Premier League nezasáhl.

West Ham stále nejspíše nebude moci nasadit útočníka Carltona Colea, který se uzdravuje po listopadovém zranění kolene. Klub tak stále shání forvarda, který by v pomalu končícím přestupovém okně byl k dispozici.

Podzimní vzájemný duel na druhý svátek vánoční vyhrál West Ham 2:0, druhý gól vstřelil český fotbalista Radoslav Kováč. Kladiváři vyhráli dva poslední vzájemné zápasy.

Na vítězství Portsmouthu si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru West Hamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,71. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama