Hlavní obsah

Slavia v dohrávce hostí Budějovice, může se opět přiblížit čelu tabulky

Po týdnu znovu proti týmu, bojujícímu o udržení, hrají fotbalisté Slavie. Obhájce titulu přivítá České Budějovice a opět má šanci přiblížit se čelu tabulky. Na vedoucí duo Teplice – Sparta by sešívaní v případě vítězství ztráceli šest bodů. Jihočeši jsou v tabulce třináctí, před patnáctým Kladnem ale mají jen jednobodový náskok.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalisté Slavie se radují z gólu Grajciara do sítě Střížkova

Článek

Slavia odstartovala jaro vítězstvím nad Bohemians Praha, jediný gól na Strahově vstřelil ve 26. minutě Grajciar. Během jara už trenér Jarolím nemůže počítat s reprezentantem Hlouškem, který má poraněné koleno a čeká jej operace. Na marodce jsou stále Kaufman, Jaroslav Černý, Hošek a Vomáčka. Již 400. ligový start čeká na zkušeného útočníka Vlčka.

České Budějovice se přes zimu posílily zkušenými Otepkou a Volešákem, který ale po dohodě klubů nenastoupí. Na jih Čech totiž přišel v zimě právě ze Slavie. Zraněný je Jarabica. Na úvod jarní části Budějovice remizovaly doma s Teplicemi 0:0.

Poslední tři zápasy Slavia doma proti Českým Budějovicím zvládla, dokonce neinkasovala ani gól. Na podzim Slavia zvítězila v Českých Budějovicích, jediný gól zápasu vstřelil ve 22. minutě Jaroslav Černý. V minulé sezóně Slavii vítězství nad Českými Budějovicemi vystřelil dvěma góly Fořt.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.