Hlavní obsah

Tiplounge si užili první výherci Tiphokejové5

Zápasy hokejové extraligy z pohodlí luxusní lóže už si vychutnali první výherci nové tipovací soutěže Tiphokejová5.

Foto: CO

Tiphokejová5

Článek

První příležitost usednout do Tiplounge dostali při pátečním zápase Plzně proti Liberci a s odměnou byli nadmíru spokojeni. "Jsme u ledu a vidíme všechno z první ruky," libovala si výherkyně Tiphokejové5 Michaela. "Nemůžu si to vynachválit," přidal se s hodnocením další výherce Pavel.

Kromě luxusního místa u hrací plochy měli výherci možnost prohlédnout si zázemí hokejového stadionu. Průvodcem jim byl Marian Jelínek, trenér hokejistů Plzně. Setkali se dokonce s hráči, kteří se zrovna připravovali na zápas. Lepší hokejový zážitek si výherci nemohli přát.

Spokojenost panovala i při nedělním zápase Mladá Boleslav – Zlín. I zde si VIP hosté prohlédli hráčské kabiny a těšili se ze společnosti dívek z Tipsport Teamu.

Tiplounge se objeví i na dalších zápasech extraligy. Těmi nejbližšími je utkání České Budějovice - Pardubice v pátek 1. října a o dva dny později zápas Kladno – Vítkovice.

Do soutěže se můžete zapojit i vy. Vyberte si v každém kole nejméně 5 zápasů Tipsport extraligy, sestavte výhradně z těchto duelů AKU sázku a užijte si hokej s VIP servisem! Kompletní pravidla najdete zde.

Reklama