Hlavní obsah

Co to má na sobě? Serena Williamsová zaujala outfitem s jednou dlouhou nohavicí

Melbourne/Praha

Na kurtu zaujala ještě dřív, než její úvodní zápas na Australian Open Proti Němce Lauře Siegemundové pořádně začal. Fenomenální Američanka Serena Williamsová si totiž opět připravila velmi originální tenisový obleček.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Serena Williamsová v Melbourne překvapila neotřelým outfitem ve stylu "chytré horákyně"Video: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Její „kočičí" outfit s dlouhými rukávy a elastickou přiléhavostí tentokrát vyšperkovala o nevšední prvek jedné dlouhé a druhé krátké nohavice.

Po hladké výhře 6:1, 6:1 v tentokrát notně prořídle Rod Laver Areně samozřejmě byla požádána o vysvětlení myšlenky, která za výstředním oblečením stojí.

„Inspirovala jsem se Flo-Jo," prozradila Willamsová vliv extravagantní sprinterské hvězdy 80. let Florence Griffithové-Joynerové.

„Byla skvělou atletkou, když jsem vyrůstala sledovala jsem její výkony, ale také módu, kterou neustále měnila. Její outfity byly vždy úžasné. Tak tam jsme začali. Samozřejmě jsme udělali pár změna a něco vyladili. No a vzniklo z toho tohle," vysvětlila 23násobná grandslamová šampionka.

Ta měla kromě svého oblečení pochopitelně radost i z předvedeného výkonu ve svém jubilejním 100. zápase na Australian Open.

„Tohle je dobrý start, Serena je v nejlepší formě. Na grandslamech vždy chytím tempo, což je super," řekla o sobě.

Ve druhém kole se utká se stou hráčkou světa Ninou Stojanovičovou ze Srbska.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: