Hlavní obsah

Djokovič čelil drsným urážkám, došlo i na Češku! Australští moderátoři si nebrali servítky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádný skandál teď řeší australská televize Channel 7 v souvislosti s případem srbského tenisty Novaka Djokoviče. Dva její moderátoři totiž nevěděli, že mají zapnuté mikrofony a před začátkem vysílání se ostře pustili do světové jedničky. Podle nich je prolhaný kretén a na všechno má jen stupidní výmluvy. Moderátorská dvojice neopomněla ani na českou tenistku Renatu Voráčovou...

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Reportéři australské televize Channel 7 se ostře pustili do tenisty Novaka Djokoviče.

Článek

To, že si moderátoři či komentátoři občas neuvědomí, že už jsou ve vysílání a mají zapnuté mikrofony, se stává i v Čechách. Mohou pak nastat komické situace, ale přijít může i pořádný průšvih, stejně jako v tomto případě dvou moderátorů z australské televize.

Moderátorka začala zostra. „Djokovič je prolhaný a zákeřný kretén," řekla. Její kolega souhlasil. „Jo, je to kretén," přitakal. Podle nich ať, se na případ koukáte z jakéhokoliv úhlu, je chování tenisty špatné a je chyba, že ho všichni podporují.

„Nemáš chodit ven, když víš, že jsi pozitivní, a on šel," říkají. Podle posledních zpráv totiž Djokovič opravdu přiznal, že šel na rozhovor ve chvíli, kdy už věděl, že mu vyšel pozitivní test na koronavirus.

Moderátor řekl, že si ani nemyslí, že byl tenista opravdu pozitivní. Podle něj se do svých lží už tak zamotal, že ani neví, co je pravda. „Myslím, že nakonec zase přijde s nějakou za*ranou výmluvou," řekl.

Srb údajně lhal při vyplňování příjezdových formulářů před vstupem do Austrálie. Předtím se řešila neplatnost jeho víz, které mu soud v pondělí obnovil. Problém s nimi měla i česká tenistka Renata Voráčová, na kterou v rozhovoru dvou zprávařů také došlo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Novak Djokovic (@djokernole)

„Někteří létají první třídou a třeba tu ubohou Češku poslali domů a pronásledovali ji," dodávají. Poté jejich rozhovor, který unikl na sociální sítě, končí.

Reklama

Související témata: