Hlavní obsah

Djokovič vyklidil pole! Náhle přerušil trénink, sbalil se a odešel z kurtu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kauza kolem srbského tenisty Novaka Djokoviče neutichá. Světové jedničce byl sice vylosován soupeř pro první kolo Australian Open, ale zatím není vůbec jisté, že se prvního grandslamu letošní sezony bude moci zúčastnit. Vše má v rukou ministr pro imigraci Alex Hawke, který má vynést verdikt nejdříve v pátek. Djokovič tak stále trénuje v Melbourne, ale svůj čtvrteční trénink náhle po půlhodině přerušil. Proč?

Foto: Mark Baker, ČTK/AP

Novak Djokovič při tréninku v Margaret Court Areně.

Článek

Djokovič by se v 1. kole turnaje měl utkat s krajanem Miomirem Kecmanovičem. Zatím však není jisté, že k vzájemnému souboji vůbec dojde. Soud sice Djokovičovi obnovil víza, díky kterým může zůstat v Austrálii, ale toto rozhodnutí stále může zvrátit ministr pro imigraci Alex Hawke.

Podle deníku The Age by finální verdikt měl padnout v pátek. Srbský tenista tak zatím může dál trénovat na kurtech Roda Lavera. Kurt měl zamluvený na dvě hodiny, jenže po necelé půl hodině tréninku za Srbem přišel jeho kondiční trenér Marco Panichi a ukázal mu nějakou zprávu na telefonu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Trénink Novaka Djokoviče v Melbourne.Video: sntv

Djokovič si krátce na to sbalil věci a zmizel. Média nyní spekulují, co mohlo být obsahem zprávy, která ho donutila vyklidit pole. Rozhodl snad Hawke dřív? Nechme se překvapit...

Reklama