Hlavní obsah

Jak může být tak hloupý! Medveděv sprostě nadával na obsluhu obrazovky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fantastická čtvrtfinálová bitva na Australian Open mezi Rusem Daniilem Medveděvem a kanadským mladíkem Felixem Auger-Aliassimem (6:7, 3:6, 7:6, 7:5 a 6:4) nabídla i jeden hodně vyhrocený okamžik. Ruský favorit si rozhodčímu na umpiru stěžoval na obsluhu velkoformátové obrazovky, která ho rušila při returnu. Spustil u toho salvu nadávek a rozhodčí na umpiru musel nepříjemnost řešit přes vysílačku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Tenista Medveděv sprostě nadával na obsluhu obrazovky.Video: sntv

 
Článek

Medveděv po heroickém sportovním výkonu středeční duel otočil z 0:2 na sety a zajistil si postup do semifinále. Že mu ale s překvapením grandslamu Auger-Aliassimem teklo do bot, bylo poznat i z jeho podrážděné reakce v průběhu čtvrté sady.

„Ten operátor je tak stupidní, že těsně před mým returnem dá Felixův obrovský obličej na celou obrazovku. Jak může ten idiot být tak hloupý," stěžoval si Medveděv sudímu na umpiru.

„To musí být úplný bezmozek. To je neuvěřitelné," dodal ještě ruský tenista. Rozhodčí se stížnosti Medveděva rozhodl vyhovět a přes vysílačku poprosil režii, aby před returnem nedávala na obrazovky obličej ani jednoho z tenistů.

Reklama

Související témata: