Hlavní obsah

Jako princezna. Šampionka Australian Open zaujala originálními šaty v královských zahradách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dramatickém finále Australian Open vybojovala svůj první grandslamový titul v kariéře. A vítěznou euforii, oslavy a povinnosti pro novopečenou šampionku si běloruská tenistka Aryna Sabalenková náramně užila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Aryna Sabalenková pózuje s pohárem pro vítězku Australian OpenVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Zatímco třeba Angelique Kerberová se po triumfu v Melbourne koupala v tamní řece Yarra, Sabalenková si užívala sólo jízdu po tamních vodních kanálech v královských botanických zahradách na gondole v až aristokraticky laděných dlouhých růžových šatech a jako obutí zvolila vysoké podpatky.

Ve svém originálním outfitu a s pohárem v ruce fotografům ochotně pózovala. Novinářům ale zároveň přiznala, že si svůj životní úspěch stále plně neuvědomuje.

„Ještě ne. Budu na to potřebovat ještě pár dnů, abych si to uvědomila. Pořád se cítím být na jiné planetě, snažím si uvědomit, co se vlastně stalo. Je to nejkrásnější ráno mého života, nádhera," rozplývala se 24letá tenistka.

Nijak se netajila tím, že při sobotních oslavách se ona ani její tým nijak nešetřily. „Byla to zábavná noc. Některým z nás se ani nepodařilo sem dnes přijít, protože toho bylo na ně bylo moc. Trošku jsme slavili, jedli jsme pizzu, pili šampaňské, od každého trochu," smála se aktuální světová dvojka.

Je jí jasné, že s titulem z grandslamového turnaje pro ni začíná nová éra, s níž se pojí ještě větší tlak. Ten na ní jistě dolehne hned na příštím turnaji.

„Bude to pro mě jiné než dosud. Myslím, že teď budu hrát jenom Dubaj, potřebuji nějaký čas na relax a určité uklidnění po tom, co se tady stalo, abych mohla znovu začít," dodala.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.