Hlavní obsah

Tenista s českými kořeny to při tréninku v izolaci schytal míčkem do rozkroku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký tenista Sebastian Korda měl po příletu do Austrálie, kam zamířil na první grandslam letošní sezony, pozitivní test na covid. Syn slavného českého tenisty Petra Kordy byl umístěn do izolace na hotelu v Melbourne, kde si krátí čas improvizovaným tréninkem. Ten se mu ale bolestivě vymstil.

Nakažený Sebastian Korda si v hotelové izolaci pinkal o zeď, míček ho zasáhl do rozkrokuVideo: Reuters

 
Článek

Australian Open začíná už v pondělí 17. ledna a ve spojitosti s ním ve společnosti aktuálně nejvíce rezonuje téma Novaka Djokoviče, který byl po příletu zadržen kvůli špatnému vízu, které mu neumožňuje jako neočkovanému vstup do Austrálie, i když už dříve obdržel od organizátorů pro svou účast na turnaji výjimku.

Trable řeší však i americký tenistka Sebastian Korda, který byl ihned po příletu do Adelaide pozitivně testován. Musel být umístěn do izolace na hotelovém pokoji, i když měl další dva testy negativní a neprojevují se u něj žádné příznaky.

S fanoušky se na sociálních sítích podělil o video ze svého improvizovaného tréninku, kdy si pinká míčkem o zeď. „Respektuji všechny místní covidové protokoly a trénuji na pokoji, ale musím zapracovat na ovládání míče, a to doslova," připsal Korda k videu.

Jeden z prudkých úderů se totiž odrazil nejdříve od stropu do zdi a od ní přímo do intimních partií mladého tenisty. Pro muže určitě nic příjemného...

Reklama

Související témata: