Hlavní obsah

Už tě nechci vidět, řekla Američanka Plíškové po porážce

Melbourne/Praha

Odveta se jí povedla v pravý čas, česká tenisová jednička Karolína Plíšková se pomstila Danielle Rose Collinsové za týden starou porážku z přípravného turnaje Yarra Valley Classic ve druhém kole Australian Open. Její soupeřka si s porážkou evidentně nedělala velkou hlavu. Po vítězství 7:5, 6:2 se Češka s Američankou u sítě od srdce zasmály.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Plíšková: Collinsová říkala, že už mě nechce vidětVideo: sntv

 
Článek

„Už před zápasem jsme se potkaly v šatně a mluvily spolu. Přijde mi taková v pohodě. Vím, že někomu asi není moc sympatická svým projevem a tak. Je prostě typická Američanka. Mně ale nijak nevadí," řekla na adresu své soupeřky po zápase Plíšková.

Sedmadvacetiletá Collinosová po porážce od světové šestky dokázala na svém neúspěchu najít i pozitivní stránku, o níž se právě s Plíškovou u sítě podělila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Karolína Plíšková postoupila na Australian Open do třetího kolaVideo: sntv

„Před zápasem mi říkala, že pojede na dovolenou. No pak teda řekla, že konečně na tu dovolenou může. A že doufá, že už mě tam neuvidí," smála se tenistka z Loun.

„Narážela na to, že jsme teď spolu hrály dvakrát po sobě. Musím říct, že je v pohodě. Moc takových holek není. Umí vzít i porážku, takže u mě má docela plus," dodala Plíšková, která se o postup do osmifinále úvodního grandslamu sezony utká se svojí jmenovkyní Muchovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: