Hlavní obsah

Častá zranění tenistek? Je to kvůli novým míčkům, má jasno manžel Plíškové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michal Hrdlička, český sportovní komentátor a moderátor na O2 TV Sport a manžel tenistky Karolíny Plíškové, uvedl na sociální síti X (dříve Twitter; pozn. red.), že důvodem, proč má spousta tenistek problémy se zápěstím, loktem nebo ramenem, je kvůli novým míčkům.

Foto: Eric Bolte, Reuters

Karolína Plíšková podává na turnaji v Montrealu.

Článek

Hrdlička svým příspěvkem reagoval na video ze zápasu kazachstánské reprezentantky Jeleny Rybakinové proti Sloane Stephensové z USA, na němž je první jmenovaná ošetřována.

„Spousta hráček má teď problémy se zápěstím, loktem nebo ramenem. Důvodem jsou jiné míče," napsal na sociální síti X Hrdlička. „Celá americká série se nově hraje s míči Wilson US Open, se kterými hrají chlapi. Jsou výrazně těžší než jejich verze pro WTA, která se používala ještě loni," vysvětlil český komentátor.

Rybakinová nakonec utkání s Američankou na turnaji v Montrealu dohrála, a dokonce postoupila do dalšího kola. Nyní ji čeká semifinálový duel proti Ljudmile Samsonovové, který však byl kvůli dešti odložen.

Reklama

  Skreč Auger-Aliassime - Lehečka Skreč konec
20240503T20 : 00:00+0200
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.