Hlavní obsah

Chystá bývalá světová jednička Ivanovičová comeback? Je to na spadnutí

Bělehrad/Praha

Senzační zpráva letí tenisovým světem rychlostí blesku! V květnu údajně chystá návrat na kurty někdejší světová jednička Ana Ivanovičová, po sňatku s německým fotbalovým mistrem světa Schweinsteigerová. Představit by se měla v termínu od 16. do 22. května na turnaji v rodném Srbsku.

Foto: Profimedia.cz

Vrátí se Ana Ivanovičová-Schweinsteigerová na tenisové kurty?

Článek

Ještě to není oficiální, ale řada indicií naznačuje, že se tenisoví fanoušci mohou těšit na další pozoruhodný comeback. Sama Ivanovičová vyvolala spekulace o možnost návratu několika tajemnými prohlášeními na Instagramu, navíc šéf bělehradského turnaje Djordje Djokovič (bratr světové tenisové jedničky Novaka Djokoviče) v televizním interview prohlásil, že na turnaj přivede významnou „tenisovou velvyslankyni". Na přímý dotaz, zda jí má být Ivanovičová, odpověděl jednoznačně: „Ano."

Třiatřicetiletá kráska navíc podpořila na Instagramu úvahy o comebacku fotografií, na níž drží tenisový míček, a pod snímek připsala: „Můj klíč ke štěstí? Následujte svou vášeň a neposlouchejte ty, kteří vám nerozumí."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ana Ivanović (@anaivanovic)

Rodačka z Bělehradu triumfovala na grandslamovém Roland Garros v Paříži 2008, v témže roce vyšplhala v žebříčku WTA na první místo, kde pobyla 12 týdnů. Profesionální tenisový okruh opustila v roce 2016 a po sňatku s Bastianem Schweinsteigerem se známému sportovnímu páru narodili synové Luka a Leon.

Reklama

Související témata: