Hlavní obsah

Co to máš pod kalhotkami? Odvážný snímek známé tenistky rozdováděl fanoušky

Amsterdam/Praha

Sexy tenistka ráda provokuje odvážnými snímky. A úspěšně. Hráčka s českými kořeny na sociální sítě umístila žhavý snímek v bikinách a fanoušci se pořádně rozdováděli. „Co máš pod kalhotkami?" ptají se jednatřicetileté Michaëlly Krajicekové. Ta se přitom nejspíš chtěla jen pochlubit náznakem nového tetování, které se podle všeho nachází právě v oblasti intimních partií.

Foto: Profimedia.cz

Tenistka Michaëlla Krajiceková na archivním snímku z roku 2017.

Článek
Fotogalerie

Tenisové turnaje zastavila pandemie koronaviru, sportovní hvězdy a hvězdičky ovšem stejně zásobují fanoušky novinkami ze svého života na sociálních sítích. Jednou pořádně žhavou navnadila své příznivce i někdejší parťačka Lucie Hradecké ve čtyřhře. Krajiceková sice ani v minulosti neměla problém ukázat ladné křivky svého těla, teď ale vytáhla nejtěžší kalibr. Na Instagram umístila fotku v bikinách, která víc ukazuje, než zakrývá.

„Zachycena v této nádherné chvíli," napsala ke snímku nevlastní sestra známého nizozemského tenisty a wimbledonského vítěze Richarda Krajiceka a vítězka tří turnajů WTA. Následovalo vysvětlení, že letos asi moc příspěvků z dovolené kvůli pandemii koronaviru nebude, tak se rozhodla předvést v bikinách už nyní. Vše pak doplnila obrázkem motýla, který je nejspíš motivem jejího nového tetování.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

“𝘊𝘢𝘶𝘨𝘩𝘵 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘪𝘴 𝘣𝘦𝘢𝘶𝘵𝘪𝘧𝘶𝘭 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵.” 🦋

Příspěvek sdílený Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek),Dub 23, 2020 v 11:18 PDT

Pokud bylo cílem někdejší třicáté hráčky světového žebříčku pořádně nažhavit fanoušky, určitě se jí to povedlo.

Reklama

Související témata: